aaa

Schoonmaken & glas bewassen

Cleanfors is het schoonmaakbedrijf van Amfors. De medewerkers maken vele kantoren, scholen en sporthallen schoon. Naast het reguliere schoonmaakpakket bieden wij ook glasbewassing,
vloerenonderhoud en de eindschoonmaak. Onze medewerkers zijn SVS-gediplomeerd. Zij zijn betrouwbaar en voelen zich zeer verbonden met hun werklocatie.

Onze werkwijze

In goed overleg met u stellen wij een schoonmaakprogramma samen. U krijgt één aanspreekpunt voor al het schoonmaakwerk. Cleanfors zorgt voor een goede begeleiding van het schoonmaakteam. Zo weet u zeker dat u de beste dienstverlening krijgt. Regelmatig vinden evaluaties plaats om te controleren of alles naar wens verloopt.

Kwaliteit gegarandeerd

Cleanfors is erkend leer-werkbedrijf. Door trainingen en bijscholing blijft de kennis up-to-date. Vanzelfsprekend besteden we ook veel aandacht aan de betrouwbaarheid van ons personeel. Cleanfors is lid van de branchevereniging BBSB (Brancheberaad Schoonmaak-  en Bedrijfsdiensten in de SW) en is ISO 9001 gecertificeerd. Bovendien is Cleanfors één van de weinige schoonmaakbedrijven met een ISO 14001-certificering. De afdeling glasbewassing is ook VCA-gecertificeerd. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten.

Contact

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Cleanfors? Neemt u dan contact op met één van de contactpersonen bij Cleanfors. U kunt ook bellen met het algemene telefoonnummer 033 - 489 24 00 of uw vragen mailen via het contactformulier.