Een kleine selectie van onze, zeer verschillende, opdrachtgevers.
Filter op branche
Pagina
12
Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst
Een mooi voorbeeld van functiecreatie: de tandartsassistentes deden het sterilisatiewerk tussendoor en leverden er soms pauze of tijd voor andere taken voor in. Door een nieuwe functie te creëren kregen zij meer tijd voor andere werkzaamheden en heeft het tandheelkundig centrum plek voor drie medewerkers van de Amfors Groep: zij werken er als sterilisatiemedewerker. Een hele mooie baan!
Bekijk case
Vetipak
bij de vestiging van Vetipak in Zeewolde werken ongeveer 30 medewerkers van de Amfors Groep in een groepsdetachering. Ze bouwen er displays, verzorgen handmatige en machinale verpakking en bestickeren verpakkingen. Ze voelen zich prima op hun plek tussen de collega's van Vetipak en verschillende uitzendbureau's.
Bekijk case
De Alliantie
Woningcorporatie De Alliantie is een belangrijke partner van de Amfors Groep. Wij verzorgen het groen op hun terrein en de schoonmaak van verschillende trappenhuizen en leveren al 25 jaar huismeesters en buurtbeheerders. Een mooie baan waarbij woningen en buurten schoon en heel gehouden worden.
Bekijk case
Griftland College
Het Griftland College koos als eerste voor een groepsdetachering via Cleanfors. 7 schoonmakers werken nu in het team van de middelbare school in Soest.
Geesa
Dit Amersfoortse bedrijf in badkameraccessoires is één van de trouwste klanten van de Amfors Groep. Veel van de producten worden ingepakt en afgemonteerd in de Geesaproductiehal van ons productiebedrijf.
Friesland Campina
Friesland Campina wil werk maken van de Participatiewet. Daarom doen ze op het hoofdkantoor in Amersfoort aan functiecreatie. Ze zoeken op elke afdeling naar een set van taken die geschikt is voor medewerkers van de Amfors Groep. Zo werken er steeds meer collega's via een detachering in verschillende ondersteunende functies bij Friesland Campina.