Een kleine selectie van onze, zeer verschillende, opdrachtgevers.
Filter op branche
Pagina
Dartli
Dartli werkt samen met onze repro-afdeling. Zij leveren ons het werk dat bij onze mensen past: werk met veel handwerk en soms ook vakmanschap. Wij printen, scannen, couverteren, snijden en verpakken, deels handmatig, deels machinaal. Dat zijn vaak kleine oplagen in een bijzondere vorm. Daarnaast verzorgen we in samenwerking met Dartli de repro van de gemeente Amersfoort, waar drie collega's gedetacheerd zijn en zijn twee collega's bij Dartli aan het werk: als chauffeur en voor hand- en spandiensten. Met Dartli kunnen onze grafische mensen doen waar ze goed in zijn. Een geweldige samenwerking dus!
Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst
Een mooi voorbeeld van functiecreatie: de tandartsassistentes deden het sterilisatiewerk tussendoor en leverden er soms pauze of tijd voor andere taken voor in. Door een nieuwe functie te creëren kregen zij meer tijd voor andere werkzaamheden en heeft het tandheelkundig centrum plek voor drie medewerkers van de Amfors Groep: zij werken er als sterilisatiemedewerker. Een hele mooie baan!
Bekijk case
Vetipak
bij de vestiging van Vetipak in Zeewolde werken ongeveer 30 medewerkers van de Amfors Groep in een groepsdetachering. Ze bouwen er displays, verzorgen handmatige en machinale verpakking en bestickeren verpakkingen. Ze voelen zich prima op hun plek tussen de collega's van Vetipak en verschillende uitzendbureau's.
Bekijk case
De Alliantie
Woningcorporatie De Alliantie is een belangrijke partner van de Amfors Groep. Wij verzorgen het groen op hun terrein en de schoonmaak van verschillende trappenhuizen en leveren al 25 jaar huismeesters en buurtbeheerders. Een mooie baan waarbij woningen en buurten schoon en heel gehouden worden.
Bekijk case
Griftland College
Het Griftland College koos als eerste voor een groepsdetachering via Cleanfors. 7 schoonmakers werken nu in het team van de middelbare school in Soest.
Geesa
Dit Amersfoortse bedrijf in badkameraccessoires is één van de trouwste klanten van de Amfors Groep. Veel van de producten worden ingepakt en afgemonteerd in de Geesaproductiehal van ons productiebedrijf.