Over de Amfors Groep

Samen maken we werk bereikbaar.

De Amfors Groep is een mensontwikkelbedrijf. Dat betekent dat wij werk bieden aan circa 800 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij ontwikkelen elke medewerker in en naar het werk dat het beste bij hem of haar past. Dat betekent dat we bijvoorbeeld productiewerk en schoonmaak doen, maar ook metaal bewerken, groen onderhouden, chauffeurs leveren, administratie doen en bijvoorbeeld catering verzorgen. Deels doen we dat in onze eigen bedrijven. Voor wie dat mogelijk is zoeken we via detachering of begeleid werken een plek bij één van onze opdrachtgevers. Samen met hen maken wij werk bereikbaar.

Achtergrond

De Amfors Groep is, ten eerste, de sociale werkvoorziening van de gemeenten Amersfoort, Soest, Baarn, Leusden, Bunschoten-Spakenburg en Woudenberg. Dit betekent dat wij werk bieden aan circa 800 medewerkers met een WSW-indicatie en een arbeidsbeperking. Daarnaast begeleidt en ontwikkelt de Amfors Groep ook andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar (zo) regulier (mogelijk) werk.

Missie

‘Samen maken we werk bereikbaar’.

Visie

De Amfors Groep is een sociale organisatie die zich richt op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden ondersteuning richting regulier werk, maar ook op de werkplek zelf. We stimuleren de arbeidsontwikkeling van deze groep zo, dat zij op de reguliere arbeidsmarkt of bij één van onze businessunits duurzaam, maximaal en op eigen kracht kunnen werken. Dit tegen acceptabele maatschappelijke kosten. De kennis die wij hebben opgebouwd dankzij onze businessunits en bijzondere medewerkers kunnen wij ook inzetten voor andere doelgroepen.

Doelstelling

Het (zo) regulier (mogelijk) plaatsen van medewerkers op de arbeidsmarkt tegen maatschappelijk aanvaardbare kosten.

Om dit te bereiken bouwt de Amfors Groep aan een goede relatie met het bedrijfsleven, werkt zij aan een optimale samenwerking met de betrokken gemeenten en zorgt de Amfors Groep voor een creatieve en efficiënte bedrijfsvoering in de businessunits.

Amfors Jaarrekening 2023

Amfors Jaarrekening 2022

Jaarrekening 2021 Amfors Holding was getekend

RWA Jaarverslag 2020 was getekend

Jaarrekening 2020 Amfors Holding was getekend

RWA jaarverslag 2019 was getekend

Amfors Holding B.V. Jaarrekening 2019 was getekend

Definitief RWA Jaarverslag 2018 was getekend

Amfors Holding B.V. Jaarrekening 2018 was getekend

RWA Jaarverslag 2017

Amfors Jaarrekening 2017