Wilt u een gemotiveerde medewerker met een flexibel contract? Dan is detachering een goede optie. Via detachering kan een van onze werknemers bij u aan de slag, terwijl deze persoon in dienst blijft van de Amfors Groep.

Een coach van Amfors houdt contact met de gedetacheerde medewerker en biedt zo nodig begeleiding op de nieuwe werkplek. De salarisadministratie blijft voor rekening van Amfors, net als het risico op ziektekosten. Detacheren bespaart u zo veel werkzaamheden op het gebied van P&O.

Medewerkers van de Amfors Groep (Werksupport) werken bijvoorbeeld als chauffeur, (assistent)huismeester, logistiek medewerker, receptionist, schoonmaker, metaalbewerker, conciërge, fietsenmaker, magazijnmedewerker, sterilisatieassistente, hovenier, buurtbeheerder of administratief medewerker.

Amfors heeft een breed personeelsbestand en selecteert de juiste kandidaat voor u. U maakt gebruik van de detachering zolang u wilt.

Sociaal verantwoord ondernemen

Kiest u voor een samenwerking met de Amfors Groep dan leveren wij u niet alleen onze kwaliteit en service, maar mag uw organisatie zich ook een sociaal verantwoorde onderneming noemen. Door de samenwerking voldoet u bijvoorbeeld aan voorwaarden voor Social Return of invulling van de Participatiewet. Welke voordelen hieraan zitten en hoe u dat het beste in kunt richten vertellen wij u graag. U kunt daarvoor altijd contact opnemen.

Het MVO-advies van de Amfors Groep