Samen zorgen we voor een optimale match tussen uw organisatie en onze kandidaat

Medewerkers van Amfors Werksupport zijn werkzaam bij verschillende reguliere organisaties in de regio op basis van detachering of begeleid werken. Bent u op zoek naar een gemotiveerde medewerker met een SW-indicatie of wilt u deze in dienst nemen? Amfors Werksupport zoekt samen met u naar de juiste kandidaat.

 

Amfors Werksupport heeft een breed personeelsbestand. Onze medewerkers werken bijvoorbeeld als chauffeur, catering medewerker, huismeester, logistiek medewerker, receptionist, schoonmaker, metaalbewerker, conciërge, fietsenmaker, magazijnmedewerker, sterilisatieassistente, hovenier, buurtbeheerder of administratief medewerker.

Zij kunnen op verschillende manieren bij u aan de slag. Door middel van begeleid werken komt de medewerker bij u in dienst en regelen wij de subsidie. Via detachering blijft de medewerker in dienst bij Amfors en heeft u de voordelen van begeleiding door onze consulent.
De basis blijft immers het belangrijkste: een optimale match tussen u als opdrachtgever en   onze medewerker. De juiste medewerker die aansluit bij uw behoeften. Deze match vinden we samen.

 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag uitleg over de mogelijkheden.

 

Naast werkplekken voor onze eigen medewerkers bieden wij ook trajecten voor mensen die niet tot de Sw-doelgroep behoren. Bekijk hier ons dienstenoverzicht.