Stad- en groenonderhoud

Veel van de medewerkers bij Eemfors hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, meestal door een arbeidsbeperking. Dit betekent dat er bepaalde aanpassingen nodig zijn tijdens het werk, zoals aangepaste werktijden, een rustige werkomgeving, extra begeleiding of meer pauze. We besteden extra aandacht aan scholing, zodat elke medewerker ruime kennis heeft van groenonderhoud. Wij werken dus met vakmensen.

Melding maken

Heeft u vragen of opmerkingen over (personeel van) Eemfors, neem dan contact met ons op. U kunt bij ons terecht via:

Online formulier:   Contactformulier Amfors Groep
Telefoon:                033 4224900 (receptie Amfors Groep)
E-mail:                    info@amfors.nl

Heeft u vragen of opmerkingen over het onderhoud van het openbaar groen, dan krijgt u het snelst een reactie via de betrokken gemeente. Vergeet hierbij niet de locatie door te geven. U kunt uw gemeente  bereiken via:

Amersfoort

Online formulier: Melding openbare ruimte
Telefoon: 14 033

Bunschoten-Spakenburg

Online formulier: Snel Herstel Melding maken
Mobiele App van Gemeente Bunschoten: Snel Herstel Melding
Telefoon: 14 033

Soest

Online formulier: Melding openbare ruimte
Mobiele app: Buiten Beter (gemeente Soest)
Telefoon: 035 6093411 (Meldpunt Woonomgeving)

Neemt u gerust contact op met Eemfors als u na de reactietermijn nog niets heeft gehoord van uw gemeente, dan kijken we of wij iets voor u kunnen doen.

 

Kwaliteitskeurmerken

Eemfors levert kwaliteit op een sociaal verantwoorde manier. Tevens werkt Eemfors zo milieubesparend mogelijk en zijn we gecertificeerd voor niveau 3 van de CO2-prestatieladder. Dit betekent onder andere dat we met zuinige en/of elektrische voertuigen en machines werken en onkruid bestrijden met heet water of warmte.

Sociaal verantwoord ondernemen

Kiest u voor een samenwerking met de Amfors Groep dan leveren wij u niet alleen onze kwaliteit en service, maar mag uw organisatie zich ook een sociaal verantwoorde onderneming noemen. Door de samenwerking voldoet u bijvoorbeeld aan voorwaarden voor Social Return of invulling van de Participatiewet. Welke voordelen hieraan zitten en hoe u dat het beste in kunt richten vertellen wij u graag. U kunt daarvoor altijd contact opnemen.

Het MVO-advies van de Amfors Groep