Van halffabricaat tot volledig product: voor uiteenlopende vraagstukken bent u bij Metafors aan het goede adres!

Metafors is onze specialist in metaalbewerking en elektromontage. Wij hebben verschillende technieken in huis, zoals knippen, zagen, (punt)lassen, boren, persen, ponsnibbelen en we bewerken verschillende soorten metaal. Op het gebied van elektromontage hebben wij ervaring met verschillende werkzaamheden voor o.a. bedradingspanelen, verlichtingsarmaturen, elektriciteitskasten, veiligheidskasten en onderdelen ten behoeve van de brandpreventie en luchtcirculatie in passagiersschepen.
Onze vakmensen maken aan de tekentafel van uw ideeën technische tekeningen en kunnen u adviseren welke materialen en bewerkingstechnieken het meest geschikt zijn. Heeft u uw ontwerp al rond, dan kijken wij het voor u na en zetten we het meteen door naar onze productiehal.

Kortom, voor uiteenlopende vraagstukken op het gebied van metaalbewerking en elektromontage bent u bij ons aan het goede adres!

Kwaliteit en milieu

Bij Metafors werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ons vakgebied is continu in ontwikkeling. Wij vinden het dan ook belangrijk om aandacht te besteden aan de juiste scholing en begeleiding. Zo kunnen wij onze medewerkers een optimale werkomgeving bieden waarin zij gezond en met plezier hun werk kunnen blijven doen. De diverse werkzaamheden die zij uitvoeren doen ze dan ook met zorg en kwaliteit. Kortom: het zijn echte vakmensen! Metafors levert dan ook de kwaliteit die je van een specialist in deze branche mag verwachten.

Metafors voldoet daarnaast aan niveau 3 van de CO2-prestatieladder, wat betekent dat wij niet alleen een sociale onderneming zijn, maar ook een groene organisatie.