Cleanfors

Schoonmaak- en glasbewassing

Al onze medewerkers trainen wij om zo klantvriendelijk mogelijk te zijn. U kunt daarbij kiezen voor een prestatiecontract, waarin afspraken worden gemaakt over de kwaliteit van de schoonmaak, of een urencontract, waarbij wij in de afgesproken uren uw locatie schoonmaken. U hebt de keuze om schoonmaakwerk aan Cleanfors uit te besteden, een (groep)sdetachering voor u te laten werken of om onze schoonmakers bij u in dienst te nemen.

Kwaliteit

Cleanfors biedt werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij vinden het heel belangrijk dat wij u de kwaliteit en service kunnen garanderen die u gewend bent. Daarom zijn al onze medewerkers SVS-opgeleid en zijn wij ISO 9001-gecertificeerd. Wij trainen en begeleiden onze medewerkers zodat wij u de vakmensen leveren die u verwacht.

Milieu

Cleanfors is als één van de weinige schoonmaakbedrijven ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent onder andere dat wij met middelen werken die het milieu zo min mogelijk belasten. Daarnaast voldoet Cleanfors aan niveau 3 van de CO2-prestatieladder. Wij hebben inzicht in onze uitstoot en onszelf doelen gesteld om de CO2-uitstoot verder te verminderen. Daarnaast stimuleren wij ook onze omgeving om bewuster met hun CO2-footprint om te gaan.

Sociaal verantwoord ondernemen

Kiest u voor een samenwerking met Cleanfors dan leveren wij u niet alleen onze kwaliteit en service, maar mag uw organisatie zich ook een sociaal verantwoorde onderneming noemen. Door de samenwerking voldoet u bijvoorbeeld aan voorwaarden voor Social Return of invulling van de Participatiewet. Welke voordelen hieraan zitten en hoe u dat het beste in kunt richten vertellen wij u graag. U kunt daarvoor altijd contact opnemen.

MVO-advies van de Amfors Groep