Cleanfors

Wij werken volgens de slogan: Schoon is het nieuwe veilig!

Cleanfors is het schoonmaakbedrijf van de Amfors Groep. Onze medewerkers werken voor verschillende bedrijven en organisaties in de regio. Zo maken zij dagelijks verschillende kantoren en openbare gebouwen schoon. Werkzaamheden als reguliere schoonmaak, glasbewassing en tapijtreiniging kunt u gerust aan ons overlaten.

 

Cleanfors biedt werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Schoonmaken is mensenwerk en daar zijn we goed in. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en krijgen altijd de begeleiding waardoor zij optimaal kunnen werken. Kortom: het zijn echte vakmensen.
Wij staan dan ook garant voor optimale schoonmaak- en hygiënemaatregelen. Gedurende de coronapandemie zijn deze maatregelen belangrijker dan ooit. Met hun werkzaamheden leveren onze medewerkers dag in, dag uit een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus. Ons motto is dan ook niet voor niets: Schoon is het nieuwe veilig!

 

Benieuwd naar wat Cleanfors voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kwaliteit en milieu

Cleanfors staat voor kwaliteit. Al onze medewerkers zijn SVS-opgeleid en daarnaast zijn we ISO 9001-gecertificeerd. Ook zijn we als één van de weinige schoonmaakbedrijven ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent onder andere dat wij met middelen werken die het milieu zo min mogelijk belasten. Daarnaast voldoet Cleanfors aan niveau 3 van de CO2-prestatieladder. Wij hebben inzicht in onze uitstoot en onszelf doelen gesteld om de CO2-uitstoot verder te verminderen. Daarnaast stimuleren wij ook onze omgeving om bewuster met hun CO2-footprint om te gaan.