Cleanfors is het schoonmaakbedrijf van de Amfors Groep. Onze medewerkers maken bijvoorbeeld kantoren, scholen en sporthallen schoon.

Wij verzorgen zowel reguliere schoonmaak als glasbewassing, vloerreiniging en eindreiniging. Wij maken schoon vóór, ná of tijdens uw werktijd. Al onze medewerkers trainen wij om zo klantvriendelijk mogelijk te zijn. U kunt daarbij kiezen voor een prestatiecontract, waarin afspraken worden gemaakt over de kwaliteit van de schoonmaak, of een urencontract, waarbij wij in de afgesproken uren uw locatie schoonmaken. U hebt de keuze om schoonmaakwerk aan Cleanfors uit te besteden, een (groep)sdetachering voor u te laten werken of om onze schoonmakers bij u in dienst te nemen.

Kwaliteit

Cleanfors biedt werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij vinden het heel belangrijk dat wij u de kwaliteit en service kunnen garanderen die u gewend bent. Daarom zijn al onze medewerkers SVS-opgeleid en zijn wij ISO 9001-gecertificeerd. Wij trainen en begeleiden onze medewerkers zodat wij u de vakmensen leveren die u verwacht.

Milieu

Cleanfors is als één van de weinige schoonmaakbedrijven ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent onder andere dat wij met middelen werken die het milieu zo min mogelijk belasten. Daarnaast voldoet Cleanfors aan niveau 3 van de CO2-prestatieladder. Wij hebben inzicht in onze uitstoot en onszelf doelen gesteld om de CO2-uitstoot verder te verminderen. Daarnaast stimuleren wij ook onze omgeving om bewuster met hun CO2-footprint om te gaan.

Sociaal verantwoord ondernemen

Kiest u voor een samenwerking met Cleanfors dan leveren wij u niet alleen onze kwaliteit en service, maar mag uw organisatie zich ook een sociaal verantwoorde onderneming noemen. Door de samenwerking voldoet u bijvoorbeeld aan voorwaarden voor Social Return of invulling van de Participatiewet. Welke voordelen hieraan zitten en hoe u dat het beste in kunt richten vertellen wij u graag. U kunt daarvoor altijd contact opnemen.

MVO-advies van de Amfors Groep