Amersfoort Extrateams

Amersfoort Extrateams

De Amfors Extra-teams (AE-teams) bieden deelnemers met een (zeer) grote afstand tot arbeid de kans om te werken aan gedrag, houding, eigen problematiek en toekomstperspectief. Ze oefenen sociaal gewenst gedrag, discipline en het vermogen om in een klein team zinvol bezig te zijn.

Het Amersfoort Extra mannenteam

Mensen die bij het AE-mannenteam werken, doen klussen voor de samenleving. Denk aan huisontruiming en oplevering,  schilderen, laminaat leggen, tuinonderhoud en verdere klussen in en om het huis. Medewerkers van het AE-team voeren deze klussen uit voor mensen of organisaties die daarvoor geen budget hebben. Ondertussen werken ze aan hun eigen ontwikkeling richting werk. Ze leren bijvoorbeeld afspraken nakomen, op tijd komen, opdrachten uitvoeren en samenwerken.

Wilt u het AE-team inschakelen voor een klus, neem dan contact op met:

Diego Berghuis consulent AE Mannen
Berghuis@amfors.nl
06 – 52 38 87 61

Het Amersfoort Extra vrouwenteam

Na het succes van het mannenteam is in 2015 ook een AE-vrouwenteam opgericht. Zij werken op hun eigen vaste locatie in Amersfoort aan productie- en verpakkingsopdrachten, opdrachten voor de voedselbank en het opknappen van meubels en woonaccessoires voor Kringloopcentrum Amersfoort Leusden. Tijdens het werk leren de deelnemers werknemersvaardigheden, doen ze werkervaring en werkritme op en wordt onderzocht wat zij nodig hebben op weg naar (betaald) werk.