Kiest u voor begeleid werken? Dan krijgt u een gemotiveerde, vakkundige en betrouwbare werknemer. Hij of zij is geschikt voor de werkplek en wil graag bij u werken.

Omdat bij de loonkostensubsidies rekening wordt gehouden met de arbeidshandicap van de werknemer, is hij of zij vaak ‘goedkoper’ dan een gewone werknemer. Bovendien staat Amfors garant voor een kostenloze en juiste bemiddeling. U krijgt een medewerker die past bij de door u aangeboden werkplek.

U neemt de medewerker in dienst onder uw eigen arbeidsvoorwaarden en regels. Een Amfors-consulent (jobcoach) begeleidt de medewerker intensief. Ter compensatie van het productieverlies ontvangt u loonkostensubsidie. U hebt daarnaast geen doorbetalingsverplichting van het loon bij ziekte: het UWV neemt deze doorbetalingsplicht van u over. Verder heeft u geen financiële risico’s bij arbeidsongeschiktheid en komt u in aanmerking voor kortingen op WIA- en WW-premies.

Sociaal verantwoord ondernemen

Kiest u voor een samenwerking met de Amfors Groep dan leveren wij u niet alleen onze kwaliteit en service, maar mag uw organisatie zich ook een sociaal verantwoorde onderneming noemen. Door de samenwerking voldoet u bijvoorbeeld aan voorwaarden voor Social Return of invulling van de Participatiewet. Welke voordelen hieraan zitten en hoe u dat het beste in kunt richten vertellen wij u graag. U kunt daarvoor altijd contact opnemen.

Het MVO-advies van de Amfors Groep